csiszarattila.com / Rubysztán

Kezdődik, kezdődik...F1 idénnyitó!

Az ismerősök és családtagok között nem ismeretlen, hogy nagy Formula 1 rajongó vagyok... alig tudok kivárni minden versenyhétvégét. Ezért is voltam egyre türelmetlenebb mikor kezdődik már el az idei F1-es évad, nem is emlékszem kezdődött-e ennyire későn az utóbbi években. Megszokta az ember, hogy javában benne szoktunk járni márciusban amikor két versenyt is lefutottak többnyire. (Jó hír viszont, hogy a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjat közvetlenül követi majd a Maláj GP).

Nekem egyébként nincs igazán nagy kedvencem - jó talán Räikkönen - de általában a neutrális oldalhoz tartozok - így például nem csinálok érzelmi kérdést, hogy ki a jobb az Alonso-Hamilton-Räikkönen hármasból-, és az igazán izgalmas futamokért drukkolok. Amire a radikális szabályoknak köszönhetően most nagyobb esély lehet és kicsit összezavarodhat a mezőny, szerintem az első versenyekig bőven lesznek meglepetések, utána nagy valószínűséggel visszaáll a McLaren-Ferrari uralom - ezt mutatták az első szabadedzések is - de ne legyen igazam!

A favoritjaim idén a vb címért: Räikkönen, Massa, Lewis, Alonso. Akire figyelni kell, mert zavart okozhat az űrben: Vettel:).

Annak akit érdekel én így követem az eseményeket év közben:

Ezzel kívánok minden F1 rajongó társamnak jó szezont!;)